Over ons

Professionaliteit
& expertise

Na jarenlang als smid te hebben gewerkt, waagde zaakvoerder Bart uiteindelijk de sprong en stapte hij in 1997 over naar zijn eigen zaak ‘Metaallaswerken Bart’. In 2007 breidde hij zijn activiteiten uit en stapte hij over op de naam ‘VSB Machines’. Intussen leidt Bart, met meer dan 25 jaar aan vakervaring, een hecht team van 7 professionelen. Bovendien is VSB Machines officiële dealer van de welbekende Nilfisk- en Viper-reinigingsmachines.

Grote & kleine
projecten

Bij VSB Machines kiezen we doelbewust voor de allerbeste merken, zodat we exclusief topkwaliteit leveren en een duurzame relatie met onze leveranciers en klanten opbouwen. Voor grote machines, kleine machines, laswerken, veiligheidsmaterialen en andere projecten geldt bij ons telkens hetzelfde motto: Jouw tevredenheid is prioriteit!

Persoonlijke
begeleiding

Samen de mogelijkheden voor jouw veiligheidsproducten, reinigingsmachines, metaal- en laswerken of huurmogelijkheden overlopen? We komen graag ter plaatse om je persoonlijke situatie in te schatten en meteen met je mee te denken. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Contacteer ons

Graag een keertje samenzitten voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Neem gerust eens contact met ons op.

Maak een afspraak